Omgeving en activiteiten

Groepsaccommodatie  Peelvennen is gelegen in het buitengebied van het kleine Brabantse dorpje Asten- Heusden, gemeente Asten. In deze landelijk en bosrijke omgeving bevindt zich het “Nationaal Park de Groote Peel“, dit prachtige stukje natuurgebied grenst direct aan de voortuin van de accommodatie. Het bezoekers centrum van het Nationaal park de groote Peel ligt op loop afstand.

Dit landschap is uniek voor Nederland met hoogveen, heidevelden en vennen, en daardoor ook aangewezen als Nationaal Park. Groepsaccommodatie  Peelvennen vindt u aan de Kokmeeuwenweg  22 (5725 TW) in Asten-Heusden.

Op het buiten terein van de accommodatie of in de speelschuur zijn vele sport en spel mogelijkheden maar ook in de directe omgeving is er een overvloed van mogelijkheden. Gezellig bowlen, golfen, het bezoeken van musea, pretparken (Toverland), speeltuinen, dierenparken, kastelen, zwembaden en het huren van fietsen, solexen of tuc tuc’s. Talrijke ruiter-, fiets- en wandelroutes zijn er uitgestippeld. Al met al: u hoeft zich absoluut niet te vervelen in deze fantastische rustgevende en natuurlijk omgeving.

Ontdek samen de landelijke en bosrijke omgeving.

De peeldorpen Heusden, Asten, Ospeldijk, Ospel, Someren-Eind en Someren liggen op een steenworp afstand. De vele fietsroutes en andere bezienswaardigheden en activiteiten in de directe omgeving geven uw verblijf iets extra’s. Er ligt een informatiemap en vele folders voor uw klaar. We helpen u graag met het samenstellen van uw dagprogramma!

Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op!

06 - 22 48 66 16

Contactformulier