Groepsaccommodatie voor 20 personen

Deze groepsaccommodatie is geschikt voor groepen tot 20 personen. Deze accommodatie heeft het Nationaal park de Groote Peel als voortuin. Een rustige plek om met familie, vrienden of verenigingen samen tijd voor elkaar te maken. De vele fietsroutes en andere bezienswaardigheden en activiteiten in de directe omgeving geven je verblijf iets extra`s . Er ligt een informatiemap en vele folders voor je klaar.

Groepsaccommodatie met grote speelweide en speelhal

Je arriveert via een eigen oprit en parkeerplaats. Vanuit de hal betreed je de woonkamer met grote glazen pui, met een voortreffelijk uitzicht. De volledig ingerichte keuken beschikt over veel voorzieningen. De beneden verdieping is voorzien van vloerverwarming en is in zijn geheel voor mindervalide toegankelijk , op de begane vloer  is 1 slaap kamer. Op de 1e verdieping bevinden zich 5 slaapkamers van alle gemakken voorzien. Iedere slaapkamer beschikt over een eigen toilet, wastafel en een inloopdouche. Verder is er een inbouwkast voor je kleding aanwezig. Tevens is er een kinderbedje, kinderbox en kinderstoeltje aanwezig. Iedere slaapkamer heeft een kantelraam.

Daarnaast beschik je over 2 appartementen in een losstaand gebouw waar 4 personen kunnen slapen. Deze appartementen beschikken over een 2-persoonsbed, een badkamer, zithoekje en een keukentje. Voor de kinderen is er een grote binnen speelruimte met volop sport en spel mogelijkheden, zoals een poolbiljarttafel, tafelvoetbalspel, dartbord en nog veel meer. Bij de accommodatie is een grote speelweide met een trampoline, schommel en volop mogelijkheden voor balsporten. Hier kunnen de kinderen en volwassenen zorgeloos genieten in het hart van de peel. Je hebt de keuze om extra faciliteiten te huren zoals bedlinnen, handdoeken, catering en boodschappenservice.

Comfortabele, vrijstaande bedden
Slaapkamers met eigen badkamer
Rolstoel vriendelijke inrichting
Groot buitenterrein voor sport en spel
Speelschuur
Kindvriendelijk

Recensies Groepsaccomodatie

Groepsaccommodatie Peelvennen
5
Mooi verblijf, alles netjes schoon, slaapkamers allen met badkamer en toilet. ruime woonkamer en keuken met afwasmachine buiten en binnen van alles te doen voor…

Recensie overzicht

Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op!

06 - 22 48 66 16

Contactformulier