Groepsaccommodatie voor 16 personen
Peelvennen

Deze groepsaccommodatie is geschikt voor groepen tot 16 personen. Deze accommodatie heeft het Nationaal park de Groote Peel als voortuin. Een rustige plek om met familie, vrienden of verenigingen samen tijd voor elkaar te maken. De vele fietsroutes en andere bezienswaardigheden en activiteiten in de directe omgeving geven je verblijf iets extra`s . Er ligt een informatiemap en vele folders voor je klaar.

Groepsaccommodatie  met grote speelweide

Je arriveert via een eigen oprit en parkeerplaats. Vanuit de hal betreed je de woonkamer met grote glazen pui, met een voortreffelijk uitzicht. De volledig ingerichte keuken beschikt over veel voorzieningen. De beneden verdieping is voorzien van vloerverwarming en is in zijn geheel voor mindervalide toegankelijk, op de begane vloer is 1 slaap kamer. Op de 1e verdieping bevinden zich 5 slaapkamers van alle gemakken voorzien. Iedere slaapkamer beschikt over een eigen toilet, wastafel en een inloopdouche. Verder is er een inbouwkast voor je kleding aanwezig. Tevens is er een kinderbedje, kinderbox en kinderstoeltje aanwezig. Iedere slaapkamer heeft een kantelraam.

Voor de kinderen is er een grote binnen speelruimte met volop sport en spel mogelijkheden, zoals een poolbiljarttafel, tafelvoetbalspel, dartbord en nog veel meer. Bij de accommodatie is een grote speelweide met een trampoline, schommel en volop mogelijkheden voor balsporten. Hier kunnen de kinderen en volwassenen zorgeloos genieten in het hart van de peel. Je hebt de keuze om extra faciliteiten te huren zoals bedlinnen, handdoeken, catering en boodschappenservice.

Gastheer/Gastvrouw

Uw gastheer en gastvrouw zijn Toon en Riek van Hoof. Wij vinden het leuk om steeds weer gasten te mogen ontvangen en een mooi verblijf te bezorgen.

Ons slogan is: zorgeloos genieten in het hart van de Peel.

Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op!

06 - 22 48 66 16

Contactformulier